TFN Whiskydiner 2017

Opnieuw bevestigt Inge Lanckacker, Chef zonder Restaurant, op ons 2e whiskydiner. Na vorig jaar waren de zitjes tamelijk snel uitverkocht en met een volle zaal begonnen we aan onderstaande, indrukwekkende menu. Het werd alweer een gezellige avond met  overheerlijk eten, top bediening (mag ook eens gezegd worden) en lekkere whiskies.

  1. Bunnahabhain SV CSC ’03-’14 59,1%
    Havermoutreep met kip, spek, auberginecrème en tuinbonen
  2. Pulteney OB handbottled 1989-2006 60,8%
    Bataat met miso, zalm, scampi, popcorn en geroosterde pinda’s
  3. Ardmore Liquid Sun 1992-2011 49,9%
    Licht soepje met tuinkruiden, garnituur van groene groenten en krab
  4. Glenfarclas OB for TWC 103°proof 58,6%
    Brioche met gebakken eendenlever, chocoladepasta en hazelnoot
  5. Dark Angel DD 1996-2008 46%
    Varkenswangentjes met butternut, wortel, speculaas en mango
  6. Bowmore Tempest Batch 1 55,3%
    Verlorenbrood met rode biet, aardbei en verse geitenkaas
  7. Rosebank GM CS ’91-’08 57,9%
    Rijstpap met kokosmelk, witte chocolademousse met whisky en tropisch fruit

 

Enkele sfeerbeelden:

Bedankt aan alle aanwezigen voor een leuke avond en ik vermoed dat er nog wel een derde keer zal volgen 😉

Geef een reactie